Se o Moro!

Täytynee nyt sitten itsekin ensimmäinen päivitys laittaa, kun reissua on jo jonkin aikaa tullut suunniteltua ja fiilisteltyä. Elokuulta lähtien fiilis reissua sekä sen tuomia kokemuksia ja haasteita kohtaa, on kasvanut. En tiedä kuinka korkealle se voi nousta, tai kaippa se jossain kohtaa menee jännityksen ja panikoinninkin puolelle. Valmistelut on sujuneet suhteellisen hyvin, joiden määrä on hiukan yllättänyt, vaikka tiesin niitä paljon olevan.

Minun kohdallani ei aiemmin mitään erityisen pakottavaa tarvetta ole ollut USAhan päästä, haaveena tietenkin, mutta niinhän minä haluan kaikkialla muuallakin piipahtaa. Jokunen vuosi sitten alkoi ajatus muhia, että tällainen reissu voisi olla mahtava kokemus ja tänä kuluvana vuonna se saattaisi olla jopa mahdollista toteuttaa. Noin kolme vuotta sitten tehtiinkin päätös Eevan kanssa, että vuonna 2015 ajamme Route66:n läpi, ja siitä hetkestä ollaankin alettu odotella tätä kevättä. Nyt kun reissua on enemmän ja vähemmän aktiivisesti suunniteltu vuodenpäivät, niin kokoajan enenemässä määrin on tullut matkan varrelle `must see` kohteita, niistä sitten varmasti lisää kahden kuukauden kuluttua.

Yhtenä isona asiana reissun suunnittelussa on ollut NHL-ottelut, tai oikeastaan koko reissun ajankohta on aikataulutettu niiden mukaan. Eli kevät, vielä kun runkosarjapelejä on jäljellä, oli minulle tärkeä homma. Playoff-ottelut saa jäädä odottamaan seuraavia reissujamme :) . N.1,5v sitten, kun Aleksander Barkov Jr varattiin Floridaan, teimme "päätöksen", että Floridasta matka alkakoon. Siihen ajatukseen kuitenkin aikataulujen takia, tai niiden suoman mahdollisuuden vuoksi, tuli muutos. Halusimme nähdä New Yorkin, ajaa sen kuuskutosen ja viettää aikaa myös länsirannikon lämmössä, niin tartuimme tilaisuuteen mennä katsomaan Sashan peli NYCiin 15.3. Toiseksi otteluksi valikoitui melkein kuukauden myöhemmin Anaheimissa pelattava 8.4 Anaheim - Dallas. Tuon mukaan olikin sitten helppo alkaa aikatauluttamaan reissuamme.

Tasan 2 kuukautta reissun alkuun, jonkinverran vielä suunniteltavaa ja selviteltäviä edessä, mut fiilikset tosiaan jatkuvassa nousussa. Lähdön tunnelmista ja muista sitten lisää todennäköisesti juuri ennen starttia.

- Jarmo